Wildebraam

Deze privé kelder produceert een scala aan heerlijke likeuren waaronder Youngberry, honing, anijs, Rooibos, Pepermunt, Citroen en hazelnoot. Daarnaast is een keuken die produceert een verleidelijk aanbod van liqueured fruit, jam, dessert siropen, chutneys, sausen, pickles

Swellendam 

Het stadje ligt ongeveer 250 km ten oosten van Kaapstad, en ligt aan de voet van de Langebergen. 

Het is naar verluidt de derde oudste stad van Zuid-Afrika, na Kaapstad en Stellenbosch. Daardoor zijn er in het centrum van Swellendam veel historische gebouwen en monumenten te vinden. 

Swellendam heeft een Nederlands of Kaap-Hollands karakter, er staan kerken, huizen en andere gebouwen in Kaaps-Hollandse stijl.

Bukkenburg Pottery

Een oud huisje met landelijke gelegen tuin. Sinds 1972 is hier een pottenbakkerij ondergebracht. De pottenbakkerij is gekend voor zijn waaier aan prachtige potten in diverse kleuren en vormen. Het aardewerk of porselein is allemaal met de hand gemaakt. Veel restaurants kopen hier hun porselein met hun embleem erop.

De tuin is niet zo mooi als men beschrijft. Het is niet ordelijk en niet zo goed onderhouden. Er zijn wel enkele waterpartijen en geven wat rust.

Drostdy Museum 

De Drostdy Museum is een verzameling van een aantal historische gebouwen. Het is een prachtig museum dat een groot terrein en een typisch negentiende-eeuwse Kaap tuin omvat, maar is ook een van de mooiste musea van het land in Zuid-Afrika, ligt op Swellengrebel Street, een bijzonder mooie weg in Swellendam.